2012. május 11.

Magyar bloggerek a londoni olimpián

Magyarországon is elindult a Samsung Global Blogger olimpiai kampánya, ehhez a cég a piacvezető szolgáltatót, a Blog.hu-t választotta partneréül.


A vállalkozó szellemű sportrajongó bloggerek válogatása máris zajlik, a cél, hogy a világ 20 országának 2-2 képviselője adhasson betekintést a nyári olimpiai játékok nagy pillanatairól - természetesen a sportesemény telekommunikációs partnereként fellépő Samsung okostelefonjainak segítségével.

A jelentkezési fázisban és a tudósítások későbbi közlésében a 17 ezek aktív bloggerrel 2,4 millió olvasót elérő Blog.hu mellett az Indavideó is együttműködik. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközlemény szerint a mindkét platformot kiszolgáló Inda-Labs Zrt. nagy örömmel állt a kampány kiszolgálása mellé, hiszen a kiválasztott bloggerek nem mindennapi lehetőséggel élhetnek: egyrészről a Samsung teljes körűen biztosítja és szervezi londoni jelenlétüket (utazás, szállás, napidíj, belépők, interjúlehetőség és Galaxy Note készülék), másrészről elkészített tartalmaiknak folyamatos médiafelületet biztosít.