2012. május 17.

Megérkezett Magyarországra a Nokia Lumia 610

A Nokia bejelentette, hogy május végén megkezdődik Magyarországon is a Nokia Lumia 610 értékesítése. A Nokia Lumia 610 a Nokia legkedvezőbb árú Lumia okostelefonja, melyet úgy terveztek, hogy a fiatal és fiatalos felhasználóknak is tökéletes bevezetés legyen a Windows-alapú okostelefonok világába.

A „Kapcsolatok” funkció (PeopleHub) segítségével egyszerű lépést tartani a barátokkal, hiszen azonnali elérést biztosít a közösségi oldalakhoz, és egy helyre rendez minden mobil-, e-mail-, Facebook-, Twitter- és LinkedIn-névjegyet. A legfrissebb Windows Phone szoftver verzióval a Nokia Lumia 610 képes wifi internet megosztásra, a készülék képernyőjét lefelé fordítva pedig, a telefon átáll néma üzemmódba. Ezek a jellemzők később az egész Lumia portfólióban elérhetőek lesznek.
A készülék az ismert Nokia Térképek, Nokia Autóval alkalmazásokon túl, a Nokia Közlekedés programmal érkezik. Ezeken felül a felhasználók több ezer magyar és külföldi alkalmazást választhatnak a Windows Phone Piactéren, hogy igazán személyre szabhassák okostelefonjukat. A Nokia Lumia 610 egyedi formájával és a finoman lekerekített fém éleivel minőségi, fiatalos érzetet nyújt.
/txt/hirek/kepek/nokia-lumia-610-colors__20120516.jpg
„A sokszínű Nokia Lumia 610 más, mint a polcokat ma megtöltő egyforma színű okostelefonok” – mondta el Dankovics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója. – „A ”Kapcsolatok” funkció, a Nokia-szolgáltatások és a minőségi alkalmazások – a gyors és könnyen kezelhető felhasználói felülettel együtt – nagyszerű okostelefon-élményt kínálnak elérhető áron.” A Nokia Lumia 610 remek okostelefon azoknak a diákoknak is, akik értékelik a beépített Microsoft Office alkalmazást. A mobil munkát a Word mobile, a PowerPoint mobile és az Excel mobile a dokumentumok kezelésével, míg a OneNote mobile a jegyzetek, ötletek képek és hangjegyzetek rögzítésével könnyíti meg. A SkyDrive-val szinkronizálhatóak a felhasználók fájljai és jegyzetei, melyeket a PC-n és a mobilon is megnyithatnak és szerkeszthetnek. A Nokia Lumia 610 fekete, ciánkék, fehér és későbbiekben fukszia színben lesz kapható.
/txt/hirek/kepek/nokia-lumia-610-nfc-with-orange-black_20120516.jpg
/txt/hirek/kepek/nokia-lumia-610-white_20120516.jpg