2012. május 3.

Program letöltés

OpenOffice v3.30 (magyar)
Nyílt forráskódú, szabad hozzáférésű irodai csomag a következő alkalmazásokkal: szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentációkészítő, a BASE névű adatbázis-kezelő, rajzoló- és egyenletszerkesztő, teljes PDF támogatás. Alkalmas az elterjedt irodai szoftverek által készített dokumentumok kezelésére: Microsoft Word 95/97/2000, Excel 5.0/95/97/2000, PowerPoint 97/2000, stb. Valamint használhatjuk HTML-szerkesztésre. OpenOffice 3 újdonságok: szebb kezelőfelület, ODF 1.2 valamint docx, xlsx, pptx támogatás, táblázat oszlopok méret 1024-nél nagyobbak lehetnek, szöveges dokumentumok szerkesztésénél egyszerre több oldal is látható, jegyzeteket lehet fűzni a munkához, az új grafikon-elemek. Blogok közvetlen elérhetősége.gyorsabb elindulás, zárt dokumentumformátumok támogatás, Lightproof magyar nyelvi ellenőrző.

CCleaner Slim v3.03 (magyar)
A Windows működését optimalizálja az ingyenes szoftver úgy, hogy a rendszerükben található felesleges adatokat távolítja el. A CCleaner a Windows, az Internet Explorer, a Firefox, az Opera, vagy a Google Chrome felesleges adatait (deiglenes fájlok, előzmények, sütik stb.) törli le.
Alkalmas még a rendszerleírő, regisztrációs-adatbázis átvizsgálására, tisztítására. Programok visszavonására, letörlésére, illetve a meghajtón lévő szabad hely törlésére.

Driver Magician Lite v3.72
Az elveszett driver-lemezeket, CD-ket pótolhatjuk az ingyenes szoftverrel. Driver Magician a már feltelepített meghajtóprogramokat menti el a kiválasztott helyre úgy, hogy azok bármikor újratelepíthető. A biztonsági mentésnél kiválaszthatjuk melyik drivert mentjük el. Újratelepítése pedig az .inf fájl segítségével történik.

Adobe Flash Player 10.2.152 RC (IE)
A beépülő multimédiás böngészőkiegészítés Microsoft Internet Explorer böngészőkhöz használható.

Adobe Reader 10 (magyar)
Az Acrobat Reader a PDF dokumentumok megnyitására használható ingyenes szoftver. Kiemelt támogatást nyújt a keresés, a PDF űrlapok, a Javítás és a Megjegyzéskezelés terültén, az interaktív elemek kezelése, az animációkat tartalmazó fájlok megtekintése, a dokumentumokba ágyazott Flash animációk kezelése, valamint a 256 bites AES-titkosítás, a PDF aláírása.Az Acrobat Reader 10 újdonsága a megjegyzések készítése kiemelések használatával, az online szolgáltatások közvetlen elérése az Acrobat.com belül, gyorsabb sebesség, a PDF-fájlokat egy virtuális környezetben nyitja, ezzel nővelve a biztonságot.
Megjegyzés: a szoftver telepítése előtt célszerű a régebbi Reader 9 programot eltávolítani.

WinRAR v4.0 B2 32/64 (magyar)
A könnyen kezelhető, grafikusfelülettel rendelkező tömörítő- és archiváló szoftverrel elsősorban RAR-típusú állományokat kezelhetünk, illetve hozhatunk létre. Egyéb lehetőségek: zip, arj, lha, tar stb. adatok kezelése, önkitömörítő archívumok előállítása, darabolás, jelszóvédelem, ellenőrzés, Explorer integrálás.
A Winrar 4 újdonága a tömörítési sebesség és hatékonyság növelése, illetve támogatja a Blu-ray ISO fájlokat.

K-Lite Codec Pack Full 7.0
A csomag tartalma: Media Player Classic, DivX Pro, XviD, 3ivX, Windows Media 7/8/9, Fraunhofer MP3 DirectShow decoder, WMA DirectShow, AC3 DirectShow, Ogg Vorbis DirectShow decoder, AAC DirectShow, DirectVobSub, Matrix Mixer, Media Player Classic.

Mozilla Firefox v4.0 (magyar)
A Mozilla Firefox böngésző 4 hardveres gyorsítással, átdolgozott kezelőfelülettel, sebességoptimalizálással és HTML 5 (Web M és HD videó) támogatás rendelkezik.
Újdonsága még a Sync funkció, amelynek segítségével szinkronizálhatjuk a könyvjelzőnket, az előzményeket, a kitöltött űrlapokat, vagy a megnyitott weboldalakat másik számítógéppel.
További lehetőségek a Panorama eszköz, ennek segítségével látványosan rendezhetjük csoportba a megnyitott lapokat, az összeomlás elleni védelem, a WebGL 3D támogatás, illetve az új TAB funkció.
Google Chrome 11.0.696.11B (magyar)
A Google Chrome olyan nyílt forrású böngésző, amely az egyszerű kezelőfelülete mellett biztonságos böngészést tesz lehetővé a böngészési szálak elválasztásával. Jellemzője a dinamikus lapok, az összeomlás elleni védelem, az inkognitó üzemmód, a Google Translate közvetlen elérése, valamint az azonnali könyvjelzők és a Beállítások importálása. Alkalmas megjeleníteni a Kedvenc webhelyeinek miniatűrjeit és a címsávba gépelt adatok alapján keresési javaslatokat kínál fel.
Újdonságok: webes 3D-s grafikát támogató WebGL, GPU hardveres gyorsítás, új Flash plugin.

ESET NOD32 Antivirus 4.2.71 (magyar)
A Virus Bulletin VB100% arany fokozatát számtalanszor elnyert Eset NOD 32 vírusirtó, új negyedik generációs, 30 napos próbaváltozata érhető el az oldalról. A négyes antivírus a beépített programmodulok optimalizálásának köszönhetően alacsony rendszerterheléssel rendelkezik, illetve notebookok esetében jelentősen megnöveli az akkumulátorok üzemidejét. További újdonságok az ESET SysInspector rendszer felügyeleti alkalmazás, az önvédelmi technológia, a különleges játékos üzemmód, a külső adathordozók letiltása, valamint a helyreállító CD-k készítése.
Skype 5.2.60.113 (magyar)
A P2P technológiát használó kommunikációs szoftver alkalmas egyéni és konferencia hívások lebonyolítására videó-, telefon-, valamint szöveges üzenetek küldésére. Számtalan kényelmi szolgáltatás és különleges Eszköz segíti a felhasználót a szoftver kezelésében, illetve a lehetőségek kibővítésében: ezeket az Eszköz Menüben érhetjük el. A Skype 5 újdonsága a csoportos videóbeszélgetések, ahol egyszerre többen is cseveghetünk egymást látva a képernyőn.

Programok letöltése 2


Partition Wizard Home Edition Free v6.0


Az ingyenes Partition Wizard Home Edition segítségével a merevlemezek egyszerű kezelése lehetséges. Alkalmas a partíciók átméretezésére, névváltoztatására, aktiválására vagy elrejtésére, illetve formázása, törlésére, másolására. Támogatott fájlrendszerek: FAT12, FAT16, FAT32 és NTFS 32/64 bit.


Letöltés 


Oracle Virtualizációs Szoftver v4.0.6 x86/amd64 (magyar) 

Az ingyenes programmal többféle operációs rendszert futtathatunk egyidejűleg. Windows (NT 4.0, 2000, XP, Server 2003, Vista, Windows 7), DOS/Windows 3.x, Linux (Ubuntu, SuSe stb.), és OpenBSD-t támogat a letöltendő Windows verzió. De elérhető a Linux, valamint a MacOSX alatt futó változatok a fejlesztők oldaláról. A Oracle virtualizációs szoftver egyszerű kezeléssel, magyar menükkel rendelkezik: az alternatív rendszereket telepíthetjük un. image fájlba, külön partícióra, merevlemezre. Számtalan hardvert támogat, átjárást biztosít az operációs
rendszerek közt, natív futtatás révén gyors lehetőséget biztosít az egy gépen való futtatáshoz.


Letöltés 


Free Video Dub v1.811 


A szerkesztővel különféle típusú videóállományokon végezhetünk alapszintű vágási, újratömörítési, vagy átalakítási (re-encoding) műveleteket igen gyorsan minimális veszteséggel. Támogatott adattípusok: mpeg 1/2, mpeg 4 avi, mov, mp4, m4v, flv, DivX és XviD.
 


  Letöltés 
Boríték címző program


Ezzel a programmal a C6 normál méretű, a C5 és C5/6 csekk méretű borítékokat lehet kitölteni. Lehetőség van a címzetteket adatbázisban tárolni és azt listából kiválasztani. Továbbá fel lehet venni egy feladót (ami a saját címünk). Természetesen a feladó lehet bármelyik címzett adatállományba felvett címzett is.

A normál C6-os borítékot fektetve, az A5 méretű C5 és C5/6-os csekk méretű borítékot pedig állítva kell a nyomtatóba helyezni!  Letöltés 
 


Dríver, Dríverek


A dríverekről nem sokat írok!
Rakjuk be a Dríver lemezt amit kaptunk a géphez és mindent ami rajta van instaláljunk föl aztán újraindítás
Ha véletlen nincs meg a dríver lemez akkor írjuk be a Google-ba az alaplap típusát és mögé hogy dríver.
És tádám már meg is találtuk az összeset hozzá.
Letöltöd most és feltelepíted és ugyan úgy ha megvan újraindítod