2013. február 9.

Az LG nagy áttörésre és végtelen lehetőségekre készül


Azt már megszoktuk, hogy a reklámokban minden gyártó szuperlatívuszokban beszél a termékéről és az LG is valami hasonlót művel az MWC-re felkészítő rövid kis videójában.

Tulajdonképpen egyfajta teaser videónak tekinthetjük az LG félperces filmjét, amiben az a koncepció, hogy felsorolnak egy halom olyan szót, amivel a gyártók a termékeiket jellemezni szokták, de ha a tavalyi évre gondolunk, akkor valószínűleg nem a levegőbe beszél. 

Ami kiderül a rövid kis filmecskéből, hogy lesz egy-két olyan dobásuk a február 25-én kezdődő rendezvényen, amiért megéri figyelni majd a híreket, de addig is van mivel elfoglalni magukat az LG-rajongóknak, mert a Facebook oldalukon folyamatosan kiszivárogtatnak ezt-azt. Tegnap például arra utaltak, hogy egy új sorozat lesz bemutatva, de azt nem tudni, hogy pontosan mi az. Talán egy új L-sorozat? Az biztos, hogy tavaly az Optimus L3, az Optimus L5, az Optimus L7 és az Optimus L9 nagyot durrant, így bízunk benne, hogy az MWC 2013-on is valami hasonló jelentőségű dolgot láthatunk. 
Az itt látható videóban arra kér minket az LG, hogy legyünk felkészülve a következő nagy áttörésre, miközben felsorolja az összes olyan szót, amitől ezt hajlamosak vagyunk el is hinni, például "prémium", "innovatív", "erőteljes", "professzionális". Legyen úgy!